Saturday, August 20, 2011

Pengalaman Pertama..

Pagi2 lagi aku dah start moto aku... Bukan nak pergi rempit.. Tapi nak jadi fasilitator kat skul lama aku dulu... SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI BATU RAKIT... Mengikut tentatif yang ditetapkan,semua fasi dikehendaki berada di dewan dalam PUKUL 7.30 pg... Jadinyer... Aku kenalah merempit dipagi hari....

Sampai kat pertengahan jalan,aku join rempit ngn kawan aku... 2 org kawan aku tu rempit ngan motor LC 135.. Ketinggalan kat belakang lah aku jawab nyer..... Aku nin jenis bukan cepat mengalah... Aku kejar dengan sekuat-kuatnyer..... Berjaya gak aku follow mereka berdua.....

Dalam kul 7.30 lbh.. Aku n THE GENG tiba di SBPIBR.... Sebelum program start... Kami diberi briefing oleh Program Manager... Lepas start jer program... Kena briefing lak... Mati aku... Tak pernah aku bercakap kat hadapan kalayak ramai.... Tapi nak buat mcm mana... Control Macho walaupun tgn bergetar....

Lepas semua fasi perkenalkan diri... Aku dikehendaki masuk ke dalam kumpulan 3.... Terpaksalah aku sembang ngan budak2 ataupun adik2 SBPIBR..... Sembang punyer sembang.... Terkeluarlah isu histeria semasa aku form 1.... Kiter crta laen kali lah.....

Di bawah adalah gambar-gambar aku dan ahli kumpulan 3:









Lepas hbs program untuk form 1,2,3.... Ingtkan dah bleh balik... Tapi... Ada sambungan program bersama frm 4,5.... Program nin sgt ringkas kerana hanya bercerita pasal Universiti ataupun pilihan selepas mendapat RESULT SPM.....

Dalam kul 2... Semua program dapat ditamatkan.... Dengan itu... Aku bleh pulang ke rumah.....

10 comments:

jaya jr said...

lame oow sapa kol 2..hik3

nur yasmin said...

waahhh! baik nya abang. hehe

husin said...

jaya jr:lama giler... mujur dop pengsan... mg ada bleh jadi camera man mat...

nur yasmin:abg yg terbaek... hahahaha

Cik Baju Kurung said...

jadi fasi ? mesti best kan ? tak pernah rase lagi . -.-

husin said...

cik baju kurung:beh tu mmg beh... tapi lth.... nanti ada peluang... cubalah...

Madiana Mohd said...

aikk??ex-BRAINs eh??

husin said...

madiana:yup.... sekali ngn jaya jr...

Hoalanso Bundle said...

Koleksi tshirt baru seperti Lamb of God, Black Sabbath, The Beatles, ACDC,The Smiths,Misfits,Metallica dll serendah RM25 - http://hoalanso.blogspot.com

psst my secret said...

this is wht we called bejuruh..beku mata tgk yg pempuan tuh..kekee

twinscraftlife said...

안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com