Friday, July 8, 2011

321 cinta

Hari ini,aku begitu bosan... Mengira setiap detik sehingga solat jumaat.. Sambil aku mengira detik,aku ingin blebel pasal cerita yang baharu sahaja aku download n tengok.. Aku download cerita ini sebelum aku tdo semalam.... maklumlah... proses untuk mendownload mengambil masa yg sgt lama...




Starting crta,teruja sdkt diri aku nin... Ada moto besar.. SUPERBIKE... bila lah aku bleh memiliki moto jenis SUPERBIKE... kalu aku bawak MOTO SUPERBIKE.. cair NUR FATHIA nanti....

Kalu aku nk blebel pasal sinopsis... semua org dah taw... certa ini dah lama dah keluar panggung... just aku jer ketinggalan zaman....

Dalam cerita ini mengatakan yang nisbah perempuan dengan lelaki adalah 37:1.. sorang laki bersamaan dengan 37 org perempuan.Alamat nyer,ramai lah perempuan tak kawen pada abad ke-20...

Yang  aku peliknyer.. kenapa ramai perempuan jual mahal???? tak bimbang ker nisbah ini????

Sam sanggup bt apa saja untuk memikat nazril... dah jadi mcm org giler... kerana takut tk ada org nak n tak kawen sapa ke tua... Tapi.. secara realiti.. tak ada pun perempuan mcm tu... laki ada lah.... ish2... pelik tapi benar lak......

Yang aku tabik dalam crta nin ada lah FARIZ.. sanggup tggu SAM... shgga sem ke 8... ini baru cinta sejati....
kalu aku... aku tak sanggup... dah belajar kat UIA lama giler..... nin nak tambah lagi.... berat66.....

Tapi SAM terlepas pandang dengan cinta FAIRUZ... kecian kat FAIRUZ........

Setakat ini sahaja aku blebel... kalu ada masa,... aku blebel parok lagi..... selamat mendengar.... hahahahha...

9 comments:

laskar pelangi said...

pelangi pun dah tengok movie nie..not bad lah kan..memang cinta sejati camtu;D sanggup tnggu..lau ada mcam tu best betol =D

kalau nak mencintai seseorang tu cintainya sifat atau peribadi yang asal..bukan yang kita ubah kan;)

eintan nurfuzie said...

jom join bloglist cik en
http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
leh dpt kawan baru

ayanuts said...

he..he...prmpuan mcm tu ssh nk jmpa..kalo llki tu ada laa

cik siti said...

suda baca entry. :)

husin said...

thanks semua... sdi baca n bg komen

aniswany said...

done folo you back =)

husin said...

aniswany:thanks

Raden said...

sume cite farid kamil fail!

husin said...

raden:tu lah....... kecian kat farid kamil...