Sunday, July 17, 2011

Asal Usul Husin

Nama sebenar aku Nik Mohd Fahmi... Tapi... Semua orang panggil aku Husin...

Kenapa Husin???

Panjang ceritanya...

Nama Husin dipanggil dari aku form 1 lagi... Pada asal nyer aku dipanggil Ustaz Husin... Lama kelamaan panggilan Ustaz sudah hilang.. aku pun tak taw kenapa.....

Al kisah.....

Sekolah aku dulu iaitu SBPIBR dinaik taraf dari SMKABR...
Ustaz Husin yang asal merupakan cikgu di sekolah SMKABR...
Paras muka Ustaz Husin sama dengan aku....... Jadi nyer.. dari situ lah aku dipanggil Ustaz Husin....

Pengasas nama panggillan Husin ada senior aku... iaitu Hafiz Othman.....

Selama 5 tahun aku belajar di SBPIBR ramai yang tidak mengetahui nama sebenar aku.....
So.. susah lah sesiapa yang mencari Nik Mohd Fahmi......

Aku ingtkan... Apabila masuk U... Dah hilang nama Husin....
Nama husin tak akan hilang.....
Semua kawan aku pggil aku husin.....

Aku pun tak taw bila nama ini akan hilang... dan nama sebenar aku dipggl.....

7 comments:

jaya jr said...

sang harima ade kan panggil Fahmi..hehe

Suhazli said...

nme fahmi lagi best kot!hehe.. ^^,

miszatie said...

hahaha..boleh jgk ade netri ni kamu nih..huhuh

husin said...

jaya jr:sembat semua org pggl nama btul

suhazli:tu lah... kenapa tak pggl fami jer...

miszatie:hahaha...

Maya Lisa said...

ayark ! awak pon pakai husin... Comel dah ^^ Cube awak start gune name fahmi. nanti ramai orang ikutt.. Comell ^^

HaNa Hani said...

ckp la kat kawan paggil nik ke fahmi kee...
t lelame diorg pggil name betul la kowt
^_^

abghani said...

teruskan bercerita.
sesekali layari bilapahatberbunyi-abghani.blogsport