Wednesday, July 6, 2011

Nur Fathia...

Nur Fathia????

Awek aku.... awek yang terbaru...... tapi.... just mimpi... tak akan terjadi dalam kehidupan sebenar...


Jom dengar aku blebel pasal awek aku(dalam mimpi)....


Fisrt aku kenal NUR FATHIA semasa die berlakon dalam cerita NUR KASIH.... watak die sebagai kawan NUR... die just sebagai pelakon tambahan... sekali n sekala jer die akan keluar dalam tv... aku tgok NUR KASIH setiap episod just nak search die jer...... Maklumlah bila tgk die sedap mata memandang.... hehhehehe....

Inilah NUR FATHIA
.... cantikkan?????
selain dari menjadi watak tambahan... aku terperasan yang NUR FATHIA menjadi model dalam SHAMPOO SUNSILK... die bermaen bola... menggantikan hero yang sakit.... ciap menjaringkan gol lagi.... HEBATKAN!!!! ingatkan senang nak menjaringkan gol... aku pun jarang sekali menjaringkan gol....
                                 
NUR FATHIA pakai jersey no 9... lepas nin aku nak cari jersey no9...

Kebosanan duk umah dengan begitu lama menyebabkan aku menonton cerita melayu.... ingtkan senang aku nak tgk crta melayu... lebih2 lagi waktu petg.... CERITA LAGENDA BILA MUSANG BERJANGKUT....
NUR FATHIA berlakon bersama FIZO... die menjadi isteri kepada FIZO... semasa watak die first kuar,aku tak perasan NUR FATHIA berlakon.. terlalu menawan... n mgkin die tak bertudung... sebab itu aku tak perasan..... kerana semangat ingin taw... aku tgk senarai pelakon... rupa2 nyer NUR FATHIA....

aku tgk crta ini dari awal shgga akhir........

Last n not least... cerita yang terbaru... STANZA CINTA... yang akan aku ikuti.... tapi.. aku dengar bnda yg tak elok tentang NUR FATHIA.... perasaan terkilan tu ada apabila mendengar berita tersebut... mgkin die ada masalah peribadi or kesihatan.. "FIKIR POSITIF"... walaubagaimanapun do your best...... jgan menghampkan peminat especially aku... hehehehehhehe...

NUR FATHIA diapit oleh 2 aktor yang berpengalaman

NUR FATHIA.... NUR FATHIA.... bila  akan ku jupe dengan die????? mgkin aku tak akan ada peluang....




            

19 comments:

Elie Lily said...

untung nur fathia ada peminat macam anda! :)

husin said...

hahahha.... tapi peminat ini yg tak untg... hehehehehhe

KABAKOGA said...

kabakoga is officially following husen blebel..
haha

HonEyBuNNy said...

comeiii kan dia...hehe

husin said...

honeybunny:sapa yg comel??? nur fathia ker???

cik chinta said...

nama pon da comeyy...suke laa..

husin said...

cik chinta:nama sapa????

emieysandra said...

comel nur fathia ni..heroin kedua diangkat jd watak utama eh dlm stanza cinta?

die baru pakai tudung k? sb aurat dpn die terdedah, skit kureng la..huhu, byk lak soalan sb awk kn pakwe die dlm mimpi awk..ehehe ;)

husin said...

emieysandra:saya pak we die masa pakai tdg jer.....

tiefazatie said...

wah..peminat btol nie..tp bg ifa..die pakai tudung cantik lg die free hair kan..he

btw kalu sudi tlg komen n3 nie ek

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq2

Adyshariz said...

harap takde negatif gosip pasal dia lagi, akak pon suka dia..comel

husin said...

ifa: btul3....

dak eina said...

igt dulu mase iklan syampu sunsilk.. comel je dia...

husin said...

dak eina:sgt2 comel...

HasNah Kawaii said...

saya minat lakonan dia.
hehe..baru perasan dia model utk sunsilk tu..
cute :)

tomatokering :) said...

banyak rupanya dia ni tapi baru terkenal bile tgk stanza .. ngehhhehe

husin said...

hasanah:tu lah... rasa nak berlakon bersama ngan die..

husin said...

tomatokering:ada satu lagi tertinggal... certa HANI....

::Miss Hearty:: said...

sy pon minat nur fathia..dia gojes okeh^^