Monday, August 1, 2011

Baju Kurung SEKSI??

Kebosanan yang melanda pada petang ahad menyebabkan aku menonton TV.Apabila jari-jemari aku sedang asyik menekan Button info untuk mencari channel yang BEST,aku terlihat satu CHANNEL iaitu NUR SAFIYYAH di TV9.Episod hari ini melibatkan temu ramah FIZO.Kerana kebosanan yang melampau,aku pun tgk rancangan itu.

Dalam rancangan itu,ada satu perkara yang aku sangat tertarik iaitu BAJU KURUNG SEKSI???.FIZO mengatakan bahawa PEREMPUAN yang memakai BAJU KURUNG lebih SEKSI dari PEREMPUAN yang memakai PAKAIAN SEKSI.FIZO mengatakan SEKSI adalah perkara yang SUBJEKTIF.Maksud die bukan seksi yang terdedah tapi SEKSI bagi pandangan mata FIZO yang boleh menyejukkan mata apabila melihat.

SEKSIKAN!!!!
credit to Blog My self&My Needlework



Dengan itu,kepada KAUM HAWA pakailah BAJU KURUNG kerana kamu kelihatan SEKSI terhadap KAUM ADAM.

5 comments:

Munna said...

hisy....kalau bniat pkai bju kurung utk kelihatan seksi dah tak betul dh tu... =)

KhaiZa said...

munna : Yup.. sokong 100%
--
masalah jerawat?kulit berminyak?kulit kering?kegemukan? - Jom Jengah Khaiza Beauty Shop - Promosi Raya

husin said...

munna:seksi dari istillah laen.....

nur yasmin said...

like! :)

Nini Hartini said...

seksi utk suami xpe lah. hehe... tp ada gak yg berbaju kurung seksi bila x pakai kain dalam, pastu nampak tiang telefon 2 batang. hehe...