Tuesday, July 19, 2011

Perubatan Tradisional..

Balik jer dai hospital semalam... aku pun terus memberitahu family aku....

Ayah aku tidak berapa setuju dengan pembedahan... Die suh menggunakan perubatan tradisional untuk merawat lutut aku ini... Lagi pun,pembedahan lutut aku pun lama lagi... Sebelum melakukan pembedahan,aku ikhtiar dengan cara tradisional.... Insyaallah sembuh.....

Perubahan Tradisional yang dimaksudkan itu terletak di Tanah Merah,Kelantan.Yang merawat adalah Pak Su Mat Air Sejuk.. Aku pun tak taw kenapa dipanggil Air sejuk... Aku pernah pergi sekali semasa aku form 2... Aku pergi bukan untuk merawat aku,tapi merawat mak aku... Mak aku mengalami keretakan di bahagian tangan kiri.... Jadi,aku mengambil keputusan untuk pergi buat kali ke2....



Pak Su Mat Air Sejuk merawat hanya 5 hari seminggu... Hari yang selebih nyer,die akan pergi ke Hospital Kubang Kerian Kota Baharu untuk merawat pesakit terutama nyer patah tulang...

Ramai yang sembuh apabila dirawat oleh die... Aku harap sakit aku ini akan sembuh....

Usaha+doa = berjaya......

7 comments:

MAISHARAH said...

bguslah..kita berikhtiar selagi termampu..

semoga sembuh..:)

husin said...

tu lah... lagi pun lambt lagi nak operate

Aziela said...

Betul tu..yang penting kita kena usaha. Berjaya atau tidak, itu urusan Yang Esa...

Salam perkenalan. Akak follow juga kat sini..

husin said...

aziela:thanks kak....

husin said...

aziela:thanks kak....

Hermoine Granger said...

inshaAllah ada usaha , ada kejayaannya . semoga awak cepat sembuh . salam perkenalan :)

cik gege said...

sy pun pernah koyak ligamen lutut waktu form 1. tp nseb bek koyak sparuh je.alhamdulillah da hmpir 10 tahun berlalu.sekarang dah ok cuma still tkut utk buat kerja berat or aktif bersukan...

follow sini skali...salam perkenalan...